Menü

A főzés tudománya megrendelése

Köszöntjük a BŰVÖS SZAKÁCS (link: www.buvosszakacs.com) webshopjában!

A főzés tudománya a legnépszerűbb konyhatechnológiai kalauz Magyarországon, kezdőknek és haladóknak.

Ne felejtsék: az ONLINE-MUTATÓKKAL gyerekjáték a keresés a 840 oldalas kézikönyvben.

Link: https://www.buvosszakacs.com/2016/12/20/a-fozes-tudomanya-mutatok-a-konyvhoz/

 A könyvbemutatóról szóló riport ITT TALÁLHATÓ https://www.buvosszakacs.com/2016/09/27/meghivas-egy-gyilkos-reggelire/

 Jó vásárlást és jó főzést kívánunk!

Molnár B. Tamás

elnök

Magyar Gasztronómiai Egyesület

buvosszakacs.com


A rendelt termék ára: 13 000 Ft bruttó / darab + 1000 Ft szállítási költség 3 példányig, 3 példány fölött a kiszállítás ingyenes!
Külföldi szállítási címnél egyedi szállítási árat adunk. A rendelésről egy visszaigazoló e-mailt is küldünk önnek. Az oldalon csak bankkártyás fizetés lehetséges. A csomagot GLS futárszolgálat 2 munkanapon belül kézbesíti.

2016 szeptember 21-én megjelent a La Cuisine Professionnelle konyhatechnológiai kalauz magyar kiadása. A sok évtizedes hiányt pótló alapmű magyar címe: A főzés tudománya

Fontos, kérem erre figyeljen!

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjanak meg (pl. munkahely), ahol biztosan át fogják tudni venni a csomagot napközben is , a futáraink ugyanis nem tudnak értesítőt hagyni.