Menü

A főzés tudománya megrendelése

Köszöntjük a BŰVÖS SZAKÁCS (link:  www.buvosszakacs.com ) webshopjában!

A főzés tudománya a legnépszerűbb konyhatechnológiai kalauz Magyarországon, kezdőknek és haladóknak.
Ne felejtsék: az ONLINE-MUTATÓKKAL gyerekjáték a keresés a 840 oldalas kézikönyvben.
Link: https://www.buvosszakacs.com/ 2016/12/20/a-fozes-tudomanya- mutatok-a-konyvhoz/
A könyvbemutatóról szóló riport ITT TALÁLHATÓ:
https://www.buvosszakacs.com/ 2016/09/27/meghivas-egy- gyilkos-reggelire/

Jó vásárlást és jó főzést kívánunk!

Molnár B. Tamás
elnök
Magyar Gasztronómiai Egyesület

buvosszakacs.com

A rendelt termék ára: 13 000 Ft bruttó / darab + 1000 Ft szállítási költség 3 példányig, 3 példány fölött a kiszállítás ingyenes!
Külföldi szállítási címnél egyedi szállítási árat adunk. A rendelésről egy visszaigazoló e-mailt is küldünk önnek. Az oldalon csak bankkártyás fizetés lehetséges. A csomagot GLS futárszolgálat 2 munkanapon belül kézbesíti.

2016 szeptember 21-én megjelent a La Cuisine Professionnelle konyhatechnológiai kalauz magyar kiadása. A sok évtizedes hiányt pótló alapmű magyar címe: A főzés tudománya
Bővebb információk a könyvről

Fontos, kérem erre figyeljen!

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjanak meg (pl. munkahely), ahol biztosan át fogják tudni venni a csomagot napközben is , a futáraink ugyanis nem tudnak értesítőt hagyni.